top of page
Search

Výstava obrazov v Bratislave

V dňoch 11.- 12. 12. sa v Kine Nostalgia v Bratislave konalo premietanie filmov na tému Otvorené vedomie. Pritom tam prebiehal zaujímavý sprievodný program v rámci ktorého sa uskutočnila aj výstava mojich najnovších diel.


Pri mojom obraze Placenta mi zapózovala fotografka Hanka Navrátilová


Premiéry filmov Bufo a Z temnoty duše

Ústredným bodom programu toho podujatia bolo bezpochyby premietanie filmov, ktoré pritiahli plnú sálu návštevníkov. Prvý večer to bol film Bufo alvarius režiséra F. Zárubu, ktorý zachytáva dobrodružnú cestu skupiny českých "psychonautov" do Sonorskej púšte aby si na vlastnej koži vyskúšali psychadelickú látku 5-MEO-DMT produkovanú žľazami žabky Bufo alvarius. Druhý film druhého večera "Z temnoty duše... svetlo" od V. Poltikoviča zas pojednáva o téme psycho-spirituálnej krízy. Po oboch filmoch nasledovala diskusia s tvorcami filmov.


Koncerty a výstavy

Nemenej dôležitou súčasťou celého podujatia bola výstava obrazov slovenských a českých umelcov, ktorá dotvárala celú atmosféru svojou mystickosťou. Okrem mojej tvorby sa predstavila aj Alica Belica, Dan Beneš, Filip žabka a Heather Crowther.

Večer po filme mali účastníci možnosť vypočuť kozmickú hudbu Martina "Maoka Tesáka a Tóny Brány. Celý event tiež sprevádzal Dan Beneš na hang drum.




Putovanie podujatia po Slovensku

Toto podujatie bolo prvým na Slovensku, no nie posledným. Naplánované sú premietania v ďalších slovenských mestách. Presné dátumy budú zverejnené čoskoro na stránkach: http://hooponopono.productions/


16 views0 comments
bottom of page